Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Sahillerin Vazgeçilmez Takımı

Herkes yaz mevsimini çok fazla sevdiğini biliyoruz. Ancak yazın kıyafet konusu da oldukça bizi zorlayan kumaş da daha çok vakit kaybettiğimiz, hem rahat olacak hem de ferahlatacak bir giyim olması gerekir. Sahil yollarında ve bodrum sokaklarında giyilen ve daha bir çok bunun gibi yere de uyum sağlayan ikili takımlardan bahsedeceğim.



Astarlı mini ve beli lastikli etekler çok tercih edilen model olarak popülerliği bu sezon da artacak. Vitrinlerde çok fazla göreceğiniz ikili takım tercih ediliyor. Üstüne fırfırlı bustiyer ile tam zarafetini yansıtmalı bir model duruşu sergileyecek. Aksi durumda beyaz renk tercihleri ise tam bu zamanlarda işe yarar. Bronzlaşmış teninize beyaz çok dikkat çekici olup göz alıcı duracaksınız.



İkili parça takımları bu bunaltıcı havalarda asla kullanmaması gereken polyester, naylon, akrilik gibi kumaşlardan uzak durun. Hem sağlığınız açısından hem de yaz ayın da sizi yakacak kavuracak kumaşlardır hepsi. Poplin gibi Keten ve tülbent kumaşı dediğimiz ferah yaz aylarında çok fazla vitrinlerde bu kumaşlarla kendini gösterecek ve sizde bu gibi kumaş tercihleriyle ikili takımlarınızı alabilirsiniz. Sizi terletmeyen ve sıcağa karşı dayanıklı olan bu kumaşlar yazın çok tercih edilir.



İkili takım etek olmak zorunda değil tabii ki bu bir tercih meselesi. Şortlu takımlarda bile kullanacağınız alternatifler çok fazla. Beyaz dantelli mini şortunuz ve üzerine giydiğiniz straplez bustiyer ile çok hoş duracaktır. Cıvıl cıvıl desenleriyle ise duygunuzu geçirebilir o an ki hal durumuna bağlı olarak kumaş deseninize yansıtabilirsiniz. Genellikle yazın çiçekli tercih edilen desenlerden biraz uzak durun. Herkesin üstünde olan bu bilindik desen sizin tercih meselenizi biraz daha farklılaştırsın. Meyve desenli bir takım oldukça hoşunuza gidebilir. İlla desen seviyorsanız tercih imkanlarınız oldukça fazla olacaktır.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.008647 sn