Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Oversize ile Rahatlığı Keşfet

Günümüz de ki kavramı nasıl ki "Regular Fit"in terimi sade düz kesim olarak bilindik ise, "Oversize" de bol kesim geniş rahat kavramına geliyor. Oversize salaş rahatlığıyla ve beden aratmadan günümüzde sıkça kullanımının yaygınlaşmasını da beraberinde getirmiş oldu. Moda dünyasında hızla büyüyen her sezon farklı rengârenk bluzlar mevsimini aratmayan kumaşlar artık dolabımızda mutlaka iyi günün dostu Oversize a yer verilmelidir. Yaş skalasının olmadığı bu büyük beden giyimler herkesin gözdesi artık.

 



Oversize ile Rahatlığı KeşfetPeki, oversize modası nedir?

1900-2000’li yıllarda dünyaca ünlü isimler büyük boy gözlük takmaları aksesuarların bu nedenle popülerliği kazandırmış olmaları bugüne büyük ölçüde yardımcı olmuşlardır aslında. 90’lı yıllar da Victoria Beckham’ın üzerinde çokça kez aşina olduğumuz bol paçalı pantolonları, salaş gömlekleri bugüne rövanşa geçirmiştir.





Kıyafetler sadece üst giyim değil; gömlekleri, pantolon çeşitlerini, kazak, sweatshirtleri baz alınarak 2021 yılında artık damga vurmuştur. Şık giyinmek için dar elbiseler dekolteler giymenize gerek duymayacağınız bu algıyı oversize ile yıkabilirsiniz. Oversize parçalarını doğru kombinlendiği taktirde sofistike görünmenize de yardımcı olacaktır. Son zamanların trendi oversize büyük tasarımcıların da koleksiyonlara eklediği bu giyim herkesin daha çok gözdesi olmuştur.



Peki, bu feminen tarzı konuşturmak için neler yapmalıyız, neden tercih ediliyor bunlardan bahsedelim. Bu trend görünüm günümüzde patlayan bir durum değildir. Geçmişten gelen Rock grubun Yeşilçam sanatçılarının bile kullanıldığı bilindik bir tarzdır. 2021 de patlama sebebi Gucci, Balenciaga ve daha bir çok markalar mankenlerine giydirerek büyük podyumda en sevilen stil haline gelmiştir. Bu akımı devam ettiren Katy Perry, Selen Gomez, Jennifer Lopez ve Lady Gaga ve daha birçok dünyaca ünlü bu isimler farklı stiller ile kombinleme yaparak modayı her yıl tekrar ettirmiştir. Artık insanlar da bu sayede akımı beğenip benimseyerek aşina kazanıp günümüze kadar kadın erkek fark etmeyip giyilen trend giyim olmuştur.



Oversize Sweatshirtlerle kombin yaparken tayt, Jean ve slim gibi seçenekleri kullanabilirsiniz. Kış aylarında sweat yetmiyor ise altına giydiğiniz bir dışa vurulan gömlek size daha çok şıklık katacaktır. Kullandığınız şapka, gözlük gibi aksesuarlar ise bu parçaların son dokunuşları olmasıyla sizi daha çok ön plana çıkarabilir.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.009242 sn