Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Muhteşem Görünmenin Altın Kuralları ve En İyi Kombini

Özel günler veya arkadaşlarla dışarıdayken şık asil ve trend olmak kim istemez ki? Fakat ne yazık ki renk cümbüşleri aksesuarlar ve uyum kombinasyonları bulmak buna göre ayakkabı saç gibi giyimi zenginleştirmek kısa bir süre içinde hiç de kolay olmayan bir durum haline gelmekte. Giyimimiz kişiliğimizi yansıtan birer kumaş parçasıdır! Bunlar ve bunun gibi birçok seçenekleri size göstermek için hazırlamış olduğumuz yazıları görmenizi istedik.



Aykırı renkler giymeyi seviyorsanız, gözlerin sizden kaçınılmaz bir hal alacağını unutmayın. Aykırı olan bu renkler başta olmak üzere neon gibi renk yelpazesinde kendine güvenen ve taşıyan insanlar gerektirir. Neon renkleri kombin etmek zor gibi görünse de her renge yakıştırılan siyah da bu durumlarda tercihlerimiz arasında en başta yer almaktadır. Örneğin, yapmış olduğunuz bir neon sarısı kategorisinde alt giyim olarak değil üst giyim tercih edilmesi doğru bir görüntüye neden olabilir. Elbette ki bu mini neon elbiseler için konuşacak olursak konumuz değişir. Söz konusu kıyafet ise her zaman alt giyimi sade tutmaya özen gösterin bu sizi daha göz yormayacak bir eşleşmeye sebep olacaktır.



Muhteşem Görünmenin Altın Kuralları ve En İyi KombiniGüneşli sarılar, portakal tonları, pembeler hardallar bu sezona damga vuracak renk yelpazesidir. Tek sarı tonu kombin etmek sizin gözünüzü korkutmasın: bu her sezon için trend haline dönüşecek palet tonlarından biridir. Sarı rengini çok seviyor fakat kış aylarında tercih edemiyorsanız siyah alt yapılı üzerinde sarı desenli olan bir kıyafet tercih etmeniz hem sizin gönlünüzü hoşnut edecek, hem de geriye kalan trendin tadını doya doya çıkaracaksınız.



Siyah, her renklerle tercih edildiğini ve kombin açısından zengin olduğuna artık hem fikiriz. Genellikle siyah-beyaz sezonu hiç eskimeyen demode olmayan bir renk çiftidir. Siyah ve sarı renk kombinasyonu ciddi aksesuarlarla birleşmeli haricinde her mekanda olumlu geri dönüş alabileceğiniz trend kıyafetlerindendir. Bu renkleri her kumaş ile değerlendirebilirsiniz. Saten olsun triko olsun her kumaşa uyan renkler sizi daha hoş gösterecektir. Bir pantolon ve ceket ile bir etek ve triko bir bluz ile geniş yelpazeler ile sunacağınız birçok renk cümbüşü ve bir o kadar da kumaş seçeneğinizin olduğunu unutmayın.





Kumaştan söz edilmişken elbette ki her mevsim için kullanılan kumaşlardan bahsetmiyorum. Bir mevzu bahis deri ise genelde yaz aylarda tercih edilmesinden çok kışın daha çok onaylanan kumaş çeşididir. Deriyi kombine etmek de iddialı bir seçenek olabilir ama koyu temalı bir deri tercih edildiyse muhakkak o koyu rengi açan renkler ve düz bluzlar tercih edilmelidir. Fakat bazı kumaşlar vardır ki tepeden tırnağa aynı renk cümbüşü ile giyilmesi pek de doğru yapılan bir tercih değildir. Takım elbiselerde bay-bayan haricinde ikili giyimde sizi asil göstermeden çok üstünüzde sırıtabilir. Kırmızı bir kısa ceket ile yapmış olduğunuz renk aynı kumaş pantolonuyla kombine edilirse banal bir görünüm ne yazık ki elde etmiş olursunuz. Bu duruma çok dikkat edilmesi gerekmektedir. İkili takımı seviyor iseniz bir pantolon üstüne beyaz tercihiniz veya bir beyaz tişört altına tercih ettiğiniz kırmızı pantolonda sizi harika gösterecektir. Karşının gözünü yormayacak ve sizi dikkatler üzerine çekmeyecek demode bir durum haline sokabilir bu durum motivasyonunuza düşürülmesine sebebiyet gösterebilir. Koyu renkler her zaman açık renkler ile kombin edilmeli doğru yerde ve doğru zamanda kullanılmalı, giyim kişiliğinizi ve zevkinizi yansıtır bu durum gözden kaçırılmamalıdır.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.0094019999999999 sn