Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Kolay Çamaşır Kurutmak İçin 6 Yöntem?

Kolay Çamaşır Kurutmak İçin 6 Yöntem1. Fazla suyu sıkarak çamaşırlarınızı kurutmak için temel olan ilk adımı atabilirsiniz. Bu yapmak için makinanızda yüksek devirli yıkama sistemini kullanmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca ayarlarda yüksek kurutma seçeneğini açabilir ve çamaşırlarınızı yıkanır yıkanmaz kurutmaya hazır hale getirebilirsiniz.



2. Çamaşır makinenizde eğer böyle bir özellik yoksa çamaşırlarınızı kendiniz elinizle sıkın ve suyun boşaltılmasını sağlayın.



Uyarı: Elde çamaşır sıkarken lütfen çok sert çekmeyin çünkü bunun sonucunda çamaşırlar gerilebilir ve zamanla kullanışsız hale gelebilir. İki elinizle birden kumaşları güzelce yoğurup sıkmak sularını olabildiğince akıtmak için yeterli olacaktır.



3. Elinizle sıktıktan sonra her ne kadar kuruma zamanını hızlandırmış olsanız da bu yapılan işlemi tercih etmiyor olabilirsiniz. Bunun için acele kurumasını istediğiniz çamaşırı düz bir havlunun üzerine düz bir şekilde serebilir ardından havluyu yuvarlayarak elbisenin suyunu emmesini sağlayabilirsiniz. Hatta isterseniz bir kaç dakika bekledikten sonra başka bir kuru havluyla tekrar bu işlemi yapabilirsiniz. Böylelikle daha hızlı kurumuş olur.



4. Bu işlemlerini yaptıktan sonra elbisenizde artık su kalmayacağından yaşlığını gidermenize sıra gelir. Bunun içinde saç kurutma makinesini tercih edebilirsiniz. Makinenizi en yüksek ısı ayarında açın ve düz serili çamaşırınızın her yerine özenle tutun ve tamamen kuruyana kadar bu işlemi yapmaya devam edin.



5. Çok aceleniz yoksa kıyafetlerinizi balkon veya bahçenizdeki çamaşır iplerine asabilirsiniz. Eğer çamaşır ipi için bu tip yerleriniz yoksa evinizde çamaşır kurutma rafları yapabilir veya peteklerin önüne konulan çamaşır telleri satın alabilirsiniz.



6. Acelesi olanlar için kurutma makinesinden başka tercih ise ütü kullanmaktır. Kıyafetinizin üzerine havlu sererek üstünden ütüleyip kurumasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemi aslında kıyafetlerinizi sıkmadan önce de yapabilir, ütünün verdiği sıcaklık ve havlunun emme gücü ile kıyafetinizdeki ıslaklığı giderebilirsiniz.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.0083800000000001 sn