Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Kış Aylarının Vazgeçilmezi 3'lü Parça

Asilliği ve şıklığıyla ortaya çıkan 3'lü parçadan oluşan giyim çok fazla popülerdir. Kışın genelde ceketle ve kabanların hakim olduğu bu mevsimde sizlere asilliği ve şıklığınızı ortaya koyacak giyimler ile göz alıcı olabilmeniz mümkün. Kaban ve alt üst giyimden oluşan bu takımlar herkesin ilk tarz statüsüne giriyor ancak kaban altına giyeceğimiz aslında birçok tarz mevcut olmasına rağmen hatalar yapılmaması da gerekiyor.



Kış Aylarının Vazgeçilmezi 3 lü parçaBunlardan biri kaban altına giydiğiniz kumaşı kalın elbise yada triko kazaklar olacaktır. Kabanınızın dışında görünen o içe giydiğiniz kıyafet kabanın görünüşünü bozabilir. Şişkinlik ve kesimini bozan bu ağır kumaşlar tercihen biraz daha ince giyilebilir. Elbise giyecekseniz çok fazla fırfır gibi modellerden uzak durun. Uzun kabanınız zaten bir elbise imajı durduracaktır ve altına giydiğiniz maksi elbiseniz kaban eteklerinden dışarıya vurması pek hoş görüntü olmaz. Bunun için daha kabanınızdan kısa elbiseler ve fırfırı az olup kaban görünümünü şişirmeyen kıyafetler tercih edebilirsiniz.



Elegan görüntü denilince asillikten renklerin ya da siyah ve koyu lacivertlerin hakimi olduğu bu giyim sizin için büyük anlam ifade edebilir. Renklerin de dili olduğu gibi kıyafetimize de yansıtmanın önemi büyüktür. Resmiyet ve asillikten yana kullanılan bu renklerden faydalanabiliriz. Kışlık kabanlar ise kombinlerimizin ağır parçasıdır. Uzun elbiseler ile giyebildiğiniz gibi kumaş yüksek bel bol paça pantolon ile uyum sağlayan çiftler arasında yerini almıştır. Koyu tonlu tercih ettiğimiz ikili renklerin geçişlerini hafifletmek adına daha açık ve uyum sağlayacak renk geçişlerini kullanabilirsiniz. Pudra ve su yeşili tonları bu renklere çok yakışacaktır. Tişörtünüzü pudra rengi tercih ederseniz çok şık ve ilham verici görünebilirsiniz.



Bu tarzı biraz daha yumuşatmak isterseniz çok fazla tercih edilen diğer ikili rengi kullanabilirsiniz. Bunlardan bir kaçı siyah ve beyaz çifti. Siyahın ve beyazın arasına kurşuni renkleri de sığdırırsanız nostaljik görüntüler elde edersiniz. Siyah bir kalem etek üzerine giydiğiniz beyaz triko kazak ve gri kaban ile göz alıcı şıklığınızı ileri düzeye götürebilirsiniz.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.009175 sn