Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Kimono İle Yenilenen Tarz

Kimono, Japonca bir sözcüktür. Genel olarak tüm kıyafetlerin tek sözcüğü kimono unisex yani tüm kadın ve erkekler olarak giyilmeye başlanmıştı. Uzun giysi olarak bilinen kesimi de oldukça salaş ve kol bileklerine kadar uzun bir elbise türüdür. Kimonolar genelde uzun olduklarından tesettürlü kadınlarımızın gözdesi olmaya hak kazanmışlardır. Öyle ki artık günümüzde her şarttan kullanabilinen hale geldi.



Kimono GiyimKimono giyim özellikle ceketlerde çok fazla kullanılmakta. Bellerinde kemer V yakalı ve uzun bol kollarıyla dikkat çeken bu tarz herkesin gözdesi olmaya çalışmaya devam etmekte. Kimonolar rahat ve ince kumaştan yapıldığı için genelde sıcak mevsimlerde tercih ediliyor. Şort, mini etek gibi giydiğiniz iddialı kıyafetlerin üstüne alabileceğiniz bu ceketler oldukça kullanışlı hale gelmekte. Bohem görünümlü kimono tarzı yaz ayında bikini üstü bile olarak giyilebilen tarzı bulmak bile artık mümkün.



Kendini çok fazla yeniliğe adayan bu tasarım çok fazla deseni ile de dikkat çekmekte. Neredeyse hiç düz renk bulamayacağınız bu tasarım çiçekler envai çeşit her yerinde desen olan bu giyim bizim gözümüzü doyuruyor. Bu sebeple altına giydiğimiz daha düz renk tercihleri sizi desen pazarına dönüştürmemeye çalışır. Altına giydiğiniz beyaz pantolon ve kısa büstiyer üzerine giydiğiniz kimono ceket ile muhteşem görüntü elde edebilirsiniz.



Sadece pantolon ile sınırlı kalmayıp etek şort gibi görünümünde bile muhteşem duracaktır. Sandalet spor ayakkabı ile tercih edilmesi doğru olur. Spor görünen kimonolar topuklular ile tercih edilmez. Aksesuarlarınızı minimuma indirin. Çok fazla göz yormamaya dikkat edin. Aksesuar ve dış görünüşü güzelleştirecek tek parça olan bu kimono mutlaka bir tane dolaplarınıza bulundurmalısınız. Belinde kemer olan bu kıyafetleri belden bağlayıp mini eteklerinizle rahatlıkla mekanınıza ulaşabilirsiniz. Her ne kadar yaz mevsimlerinde tercih edilse de artık günümüzde kışın bile giyilen kimono modelleri mevcut. Her mevsime ayak uyduran bu tarz Japon kültürünü sevenlerin tercih edeceği bir model olabilir.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.010435 sn