Hesabım
Giriş Yap / Kaydol
En az bir harf yazın
Filtrele
Temizle
Kategoriler
Abiye
Elbise
Tesettür
Takım Elbise
Günlük Elbise
Bluz
Gömlek
Pantolon
Etek
Ceket
Tulum
Spor Takım
Mont
Kaban
Renkler
Antrasit
Bakır
Bej
Beyaz
Beyaz Yeşil
Beyaz Kahve
Bordo
Koyu Bordo
Fuşya
Gold
Gül Kurusu
Gümüş
Gri
İndigo
Kahverengi
Kırmızı
Kiremit
Krem
Lacivert
Lila
Lavanta
Mavi
Bebe Mavisi
Mint
Mürdüm
Mor
Açık Mor
Koyu Mor
Nar Çiçeği
Pudra
Pembe
Sax
Sarı
Siyah
Turkuaz
Turuncu
Turuncu Siyah
Yeşil
Açık Yeşil
Koyu Yeşil
Su Yeşili
Bordo Siyah
Yeşil Siyah
Beyaz Siyah
Siyah Yeşil
Siyah Turuncu
Siyah Beyaz
Siyah Bordo
Siyah Hâki
Siyah Gold
Oranj
Leopar
Mavi Leopar
Pembe Leopar
Taş Leopar
Fıstık Yeşil
Açık Gri
Koyu Gri
Ten
Hâki
Gri Siyah
Taş Siyah
Kırmızı Pembe
Lacivert Bebe Mavisi
Su Yeşili Mit
Hardal
Taş
Füme
Somon
Sütlü Kahve
Bej Sax
Sax Sarı
Bej Kırmızı
Siyah Kırmızı
Siyah Kahverengi
Zümrüt Yeşili
Siyah Gümüş
Yeşil Leopar
Kırmızı Beyaz
Siyah Beyaz Kırmızı
Petrol
Bedenler

Hipster İle Yeni Tarzı Keşfet

Hepimizin sokak tarzını sevdiğini biliyoruz. Rahatlığıyla ve havalı görünen bu giyim sokak tarzına yenilik katacak retro kıyafetlerini yeniden güncelledik. Bu sefer sokak tarzı değil de sokak tarzı hipster modasını gündelik hayatımıza sunalım. Elbette ki herkes rahatlığı ararken tarzını bulamaz. Bu algıyı tamamen hipster modası ile sonlandırıyoruz. Hipster modası 1930-1940 senelerinde caz çağına kadar uzanan bir akımdı. Bez çantalar, dar giyimler, kısa pantolonlar özelliklede olmazsa olmazları gözlükler.



Hipster İle Yeni Tarzı KeşfetBüyüklerimizin kıyafetlerini şöyle bir dolaplarına göz gezdirdiklerimizde çizgililerin hakim olduğunu görebilirsiniz. Çizgili desenler bol kıyafetler ve renkli farklı tarzlar. İşte aradığımız giyim tam da buna benzer olacak. Tabii ki bir büyük anneniz gibi görünmeyeceksiniz. Bu malzemeleri birer birer kafanızda toplayıp kendinize uyarlı giyimi oluşturacaksınız. Çizgili büyük beden tişörtünüzün altına siyah düşük bel bilekte biten kesimi ile ikili takımı oluşturabilirsiniz ya da daha farklı çeşitlilik yaratabilirsiniz. Tamamen farklı hipster tarzı giyime yenilik katmakla geçer.



Kot şort altına giydiğiniz siyah tayt ile bu çorapta olabilir tabii, üzerine yine bol kesim farklı yerlerinde yırtık deseni tercih edebilirsiniz. Tişörtünüzü şortun içine hepsini de koyabilir yarısını da koyabilirsiniz. Bu taktığınız kemerin görünmesini de sağlayacaktır. Gözlükleriniz ve şapkalarınız muhakkak olsun. Çerçeveyi süsleyen ihtiyaçlar bunlar. Farklı renklere hakim olan bu giyimi sarıdan tutun pembeyle, siyah beyaz çizgili bir tişörtün altına giydiğiniz kırmızı pantolon bile sizi farklılaştıracaktır. Neon iddialı renk tercihleri yapabilirsiniz ancak çok fazla parlamaya dikkat edin çok göz çarpıcı olabilseler de bazen çok renkli olması hoş görünmeyebiliyorlar.



Bez çantalar takın. Bu yıllar da olmazsa olmazı olan bu bez çantalar çok popülerdi. Günümüzde her yere kullanılabilecek uyum sağlayan bu bez çantalar çeşitleriyle bulunması çok kolay. Eskiye yönelik baktığımızda aslında iki tek parçayla sınırlı renkler vardı. Fakat bunu günümüze uyarlı yapmak artık çok daha fazla kolay. Envai çeşitte kumaş, desen renkler mevcut. Tarzınızı oluşturmak için önce ne giyeceğinizin temelini kurun ardından renklerin uyumunu yakalayın.

X

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sistem içerisinde çerezler (cookies) kullanmaktayız. "Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik" sayfasından daha detaylı bilgilere erişebilirsiniz.

Anladım, sorun değil, benim için daha iyisini yapmaya devam edebilirsiniz.

Sipariş Vermek İstiyorum
Bilgi Almak İstiyorum
0.016826 sn